Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Jij houdt allesin beweging.

WAREHOUSE & OPERATIONS

Er komt veel kijken bij de efficiënte distributie van onze goederen, diensten en informatie. Je sorteert en laadt de pakketten voor onze klanten en zorgt dat ze op tijd en op de juiste route worden verzonden.

LOGISTIEK CENTRUM

Je werkt in onze van magazijnen en zorgt ervoor dat onze pakketten op de juiste route worden verzonden. Controleren, sorteren en laden behoort tot je dagelijkse bezigheden. Heb je een goede fysieke conditie en werk je snel en nauwkeurig? Dan zoeken we jou.

VIND JOUW LOGISTIEKE BAAN

WAREHOUSE

Bij UPS brengen we de meest uiteenlopende artikelen naar de meest uiteenlopende plaatsen in binnen en buitenland. We Wat het ook is en waar het ook naartoe gaat, de klant vertrouwt er terecht op dat we zorgvuldig met de spullen omgaan. Ben jij een echte teamplayer en klaar voor een uitdaging? Dan is dit de baan voor jou.

VIND JOUW WAREHOUSE BAAN

ADMINISTRATIE

UPS helpt klanten over de hele wereld en zorgt dat goederen, diensten en informatie op de juiste plek en tijd terecht komen. Ben jij nauwkeurig, klantgericht én wil je werken voor een van de grootste logistieke spelers ter wereld? Dan is een administratieve baan bij UPS wat voor jou.

VIND JOUW ADMINSTRATIE BAAN
Container ships at a loading dock with shipping containers stacked on shore.

FREIGHT FORWARDING

UPS staat bekend om het transport van kleine pakketten, maar we werken ook met grote pallets en containers, die we naar elke uithoek van de wereld brengen. Wis tje dat we de vierde grootste expediteur en een van de grootste douane-expediteurs ter wereld zijn?

VIND JOUW BAAN IN FREIGHT FORWARDING

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Related Jobs

View all our available vacancies

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.