Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Jij brengt de skills,wij bieden de kansen.

HOOFDKANTOOR

Bij UPS groei je altijd door. Je werkt bij UPS als een volwaardig professional en werkt niet alleen aan de toekomst van UPS, maar ook aan die van jezelf. Als wereldwijde organisatie, besteden wij veel aandacht aan jouw ontwikkeling. Van Sales tot HR en alles wat je verder leuk of interessant vindt.

FINANCE & ACCOUNTANCY

Logistieke stromen afhandelen vraagt om innovatief denken. Van het voldoen aan onze wettelijke vereisten tot het ondersteunen van de investeringen van ons bedrijf, we zijn altijd op zoek naar finance & accountancy professionals met vooruitziende blik.

VIND JOUW FINANCE OF ACCOUNTANCY BAAN
A man and woman in business attire are smiling and talking to another woman

HR

Het zijn onze medewerkers die UPS tot het grootste pakketbezorgingsbedrijf ter wereld hebben gemaakt. Jij zorgt ervoor dat UPS een veilige en gezellige plek is om te werken, waar iedereen eerlijk en met respect wordt behandeld.

VIND JOUW HR BAAN

MARKETING

Gebruik jij je creativiteit voor onze wereldwijde uitdagingen? Van effectieve manieren om meer klanten binnen te halen tot het promoten van onze services. Jij zorgt voor marketing oplossingen die UPS over de hele wereld vooruithelpen.

VIND JOUW MARKETING BAAN

CUSTOMER SOLUTIONS

Ben jij een echte probleemoplosser? Jij bent contactpersoon voor de klant, verstrekt informatie over producten en diensten en lost opkomende problemen nauwkeurig en efficiënt op.

VIND JOUW CUSTOMER SOLUTIONS BAAN

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Related Jobs

View all our available vacancies

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.