Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Jij brengt de skills, wij bieden de kansen.

Employee listening to a person talking.

Sales

Een merk verkopen dat in elk opzicht zijn beloftes waarmaakt? We krijgen bij UPS bijna alles op de plek waar het zijn moeten hebben daarom een ijzersterke basis voor onze ambitieuze groeiplannen. Jij bouwt voort op onze toonaangevende reputatie en helpt om deze groeiplannen te realiseren.

Employee with a telephone headset on.

Inside Sales

Jouw mentaliteit en kennis zijn belangrijk als het aankomt op wereldwijde uitdagingen en het bereiken van miljoenen mensen. Sluit je daarom aan bij ons diverse, interne team. Je hebt telefonisch contact met (potentiële) klanten, die je informeert over hoe ze hun werk makkelijker kunnen maken met onze diensten. Ben jij enthousiast en een ster op het gebied van communicatie? Dan zoeken we jou!

VIND JOUW INSIDE SALES BAAN
Employee presentation to a group.

Business Development

Samen met je collega's en de hulp van innovatieve, high-end technologie zorg je ervoor dat onze business soepel verloopt. En daarmee ook de business van onze klanten. Op die manier tover je elke dag een glimlach op hun gezicht. Als business development manager bij UPS verkoop je zelfstandig logistieke diensten en werk je continu aan nieuwe oplossingen om onze bedrijfsstrategie te implementeren. Jij gaat de uitdagingen van onze klanten aan.

VIND JOUW BAAN IN BUSINESS DEVELOPMENT
Employee outside smiling at a shipping terminal.

FREIGHT FORWARDING SALES

Als sales specialst binne freight forwarding fungeer je als een schakel tussen klanten en ons wereldwijde handelsnetwerk dat is gebouwd op hightech logistiek. Zo kunnen we kostbare tijd en middelen besparen. De utlieme uitdaging voor sales specialisten.

VIND JOUW SALES BAAN IN FREIGHT FORWARDING

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Related Jobs

View all our available vacancies

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.