Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Maak impact
bij UPS.

WERKEN BIJ UPS

Natuurlijk heb je onze bruine bestelbussen weleens zien rijden, maar wist je ook dat UPS is opgericht in 1907 door een ondernemende Amerikaanse tiener? Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf en actief in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. UPS is niet alleen de grootste koeriersdienst ter wereld, maar ook een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten (UPS Supply Chain Solutions). En daar zijn we trots op!

Wat onze bekende en wereldwijde positie voor jou betekent? Mogelijkheden waarvan je nooit had durven dromen. Als je innovatief, ondernemend en een echte aanpakker bent, dan belonen en ondersteunen we jou zo goed mogelijk. Met een goed salaris en verschillende uitgebreide doorleer- en doorgroeimogelijkheden. Ontdek hoe jij je bij UPS kan ontwikkelen.

Bekijk direct alle vacatures

Dit pakket is voor jou

  • Goed salaris (en bonussen)

  • Collectieve zorgverzekering

  • Pensioenvoorziening

  • Doorgroeimogelijkheden

  • Internationale kansen

  • Opleiding en training

Disclaimer voordelen

Disclaimer voordelen

De voordelen en compensaties die op deze website worden verstrekt, staan er puur ter informatie. Niet iedere dienst of ieder product is beschikbaar of van toepassing op elke werknemer, en daarnaast aan verandering onderhevig. UPS behoudt zich het recht voor om de verstrekte informatie te wijzigen of verwijderen als dat nodig is.

Back to Job Navigation (Benefits)

Computer icon. Graduation cap icon. Professional growth icon.

Veel doorgroei- en doorleermogelijkheden

Jij bepaalt je carrièrepad binnen UPS. Wij bieden je alleen de juiste tools en trainingen om je dromen waar te maken. Wil je je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaalde richting? Dan is er de UPS University, ons online systeem dat je toegang geeft tot de meest uiteenlopende online cursussen. Als pakketbezorger kun je terecht bij UPS Integrad, waar je alles leert over service verlenen en het waarmaken van de verwachtingen van onze klanten. Wil je de saleskant op? Dan hebben we voor jou een speciale Sales Academy in de aanbieding. Speciaal voor vrouwen hebben we het Women's Leadership Development (WLD) programma, dat onze vrouwelijke collega's vol vertrouwen een leiderschapsrol binnen UPS helpt te vervullen.

Bij UPS hanteren we het ‘promote-from-within’-principe. Dit betekent dat je altijd nieuwe, uitdagende kansen vindt op verschillende functieniveaus binnen UPS. Je mogelijkheden zijn grenzeloos!

women intransport logo

LEIDERSCHAP- & ONTWIKKELPROGRAMMA VOOR VROUWEN

Het zogenaamde Women's Leadership Development (WLD) programma helpt onze vrouwelijke collega's vol vertrouwen een leiderschapsrol binnen UPS te vervullen.

Als je doet waar je goed in bent, houdt niets de toekomstige jij nog tegen. Women's Leadership Development (WLD) helpt onze vrouwelijke collega's hun vermogen om anderen te leiden te vergroten en de kennis en vaardigheden te ontwikkelen om naar zeer hoge functies door te groeien en de wereld een betere plek te maken. We bieden een ondersteunende omgeving die het aantrekken, ontwikkelen en behouden van vrouwen aanmoedigt en mogelijk maakt door middel van netwerken, begeleiding, training, onderwijs en maatschappelijke betrokkenheid. In onze cultuur van interne promotie is alles mogelijk voor de toekomstige jij.

LEES OVER VROUWEN IN TRANSPORT - EU-PLATFORM VOOR VERANDERING

Kijk wat jouw toekomstige collega, Elisabeth Rodriguez, zegt over leiderschap en ontwikkeling voor vrouwen.

De UPS-cultuur

Bij UPS vertrouwen we op je. We geven je de vrijheid, flexibiliteit en zelfstandigheid om zelf je zaken te regelen. Dit betekent niet dat je er alleen voor staat. Zit je een keer niet lekker in je vel? Dan staat er altijd wel een collega voor je klaar. Iedereen bij UPS kent elkaar en helpt elkaar. Diversiteit is ook een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Bij UPS werken mensen met heel veel verschillende nationaliteiten en achtergronden, uit alle lagen van de samenleving.

Zorgen voor elkaar: de UPS Foundation

Wist je dat verschillende managers bij UPS ooit zijn begonnen als magazijnmedewerker? Over doorgroeimogelijkheden gesproken!

Bekijk alle vacatures
Instagram Click

VOLG JE ONS NIET? BEKIJK WAT JE MIST.

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Related Jobs

View all our available vacancies

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.