Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Future you staat open voor
kansen.

Over UPS

UPS is wereldwijd een belangrijke logistieke speler. Dit betekent voor jou dat je mogelijkheden zult ontdekken waar je nooit van hebt durven dromen. Onze diverse afdelingen bieden jou een breed scala aan loopbaanmogelijkheden.

Onze belangrijkste en bekendste afdeling is de pakketbezorging. Een combinatie van complexe processen is cruciaal om zo effectief mogelijk te kunnen functioneren en om de verwachtingen van klanten waar te maken. Er zijn enorm veel collega's betrokken in het proces - van sorteerders, vrachtwagenchauffeurs en shifters tot pakketbezorgers en hun helpers.

Alleen samen kunnen we dagelijks over de hele wereld meer dan 21.9 miljoen pakketten verwerken en bezorgen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf en met meer dan 540,000 medewerkers actief in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. Dit maakt dat we 's werelds grootste pakketbezorgbedrijf zijn. Daar zijn we trots op.

UPS Supply Chain Solutions

UPS Supply Chain Solutions is onze leverancier van diensten op het gebied van logistiek en transport, vertegenwoordigd op meer dan duizend locaties in 120 landen wereldwijd. Als logistieke dienstverlener richten we ons op internationale luchtvracht, zeevracht, inklaringsprocedures en contractlogistiek. We zijn een strategische partner en toonaangevende logistieke dienstverlener voor het aansturen van de leveringsketen voor onze klanten. Ons succes is gebaseerd op samenwerking en de bereidheid van iedere werknemer om uit te blinken in het eigen werkgebied

Bij UPS Supply Chain Solutions ondersteun je klanten die gebruik maken van hightech supply chain-logistiek om wereldwijde activiteiten uit te voeren. Jij zorgt dat zij op dit vlak tijd kunnen besparen, die ze vervolgens in andere delen van hun bedrijf kunnen steken.

GA NAAR SCS VACATURES

UPS Capital

UPS Capital biedt een portfolio aan innovatieve en operatiegestuurde services voor het gehele supply chain-netwerk. We werken in 21 landen en dat aantal blijft groeien. Het Verenigd Koninkrijk speelt een belangrijke strategische rol in onze slimme financiële oplossingen. De cashflow wordt geoptimaliseerd en mogelijke risico's en onderbrekingen worden geminimaliseerd.

Je bent verantwoordelijk voor bedrijven die veilige en betrouwbare betalingsoplossingen en bescherming rondom hun supply chain nodig hebben. Met onze bewezen risiciobeperkende maatregelen geef je klanten de ondersteuning die ze nodig hebben - want wereldwijde handel vereist nu eenmaal strenge beveiliging.

Instagram Click

Not Following Us? See What You're Missing.

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Related Jobs

View all our available vacancies

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.