Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Woman UPS employee smiling while standing at a doorstep, and is scanning and delivering a package to a man

Jouw Werk Is Belangrijk

Mensen over de hele wereld rekenen op UPS – nu meer dan ooit. Ben jij klaar om deel uit te maken van een topteam dat elke dag pakketten levert? Bij UPS doe je belangrijk werk voor de gemeenschap én heb je een fijn salaris met leuke extra’s. En omdat we zo’n grote wereldwijde organisatie zijn, heb je ook voldoende kansen om door te groeien. Kom jij ons team versterken?

Direct Solliciteren

Vul onderstaand formulier in en upload je cv (niet vereist) om interesse te tonen in een baan bij UPS. Een teamlid neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ik begrijp dat het tonen van een VOG
Ik begrijp dat de functie fysiek zwaar kan zijn
Ik woon binnen een uur van de werklocatie
In bezit van rijbewijs B

*Verplichte velden

De Voordelen

We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt in het werk dat je doet. Bij UPS doen we er alles aan om goed werk te leveren en de wereld in beweging te houden. Omdat je zo’n belangrijke service verleent, willen we dat ook goed belonen. Of je nu in het magazijn werkt of pakketbezorger bent; je kunt het volgende van ons verwachten:

Money stacked - salary icon

Een fijn salaris

Man and clock - overtime icon

De mogelijkheid om
extra te werken

Man next to arrows - opportunities icon

Kansen om te groeien
en te leren

Hat and book - training icon

Goede training

Man is sitting in UPS delivery truck and wearing a protective mask

Pakketbezorger

Als pakketbezorger ben je eigenlijk een soort Kerstman – zonder slee, maar wél met een bruine bestelbus. Onze chauffeurs doen namelijk meer dan alleen pakketjes bezorgen: we maken mensen blij. Als pakketbezorger zorg je ervoor dat pakketten altijd op tijd worden bezorgd en opgehaald. Heb jij je rijbewijs B? Dan horen we heel graag van je. Heb je al eerder in een vergelijkbare klantgerichte rol gewerkt? Dat is dan een mooie extra. Let wel: voor sommige functies als pakketbezorger kan een extra rijbewijs nodig zijn.


Solliciteer Direct Alle Bezorger Banen
Banner: warehouse operative - One man woking and is holding a box next to a belt

Logistiek Medewerker

Zin om je handen uit de mouwen te steken bij één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Help UPS om de wereld in beweging te houden. Als Logistiek Medewerker verplaats en sorteer je pakketten in ons drukke magazijn. Dat doe je natuurlijk op een veilige manier, waarbij je goed de tijd in de gaten houdt. Ben jij klaar om snel en nauwkeurig te werken? En kijk jij met trots terug op jouw verzette werk? Kom dan snel ons logistieke team versterken!


Solliciteer Direct Alle Logistieke Banen

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Related Jobs

View all our available vacancies

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.