Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Future You komt waar jij wilt zijn.

Teamleider Logistiek

Primary Locatie: UTRECHT, Nederland Job ID R22012407

Ontdek je volgende kans bij een Fortune Global 500-organisatie. Stel je innovatieve mogelijkheden voor, ervaar onze belonende cultuur en werk met getalenteerde teams die je helpen elke dag beter te worden. We weten wat er nodig is om UPS een succesvolle toekomst te bieden: mensen met een unieke combinatie van vaardigheid en passie. Als je de kwaliteiten en drive hebt om jezelf of teams te leiden, staan er rollen klaar om je vaardigheden te cultiveren en je naar het volgende niveau te brengen.

Functieomschrijving:

Intro

Als Teamleider Logistiek in Utrecht vragen we je prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Natuurlijk verwachten we dat je ervoor zorgt dat het proces soepel verloopt, dat je de kwaliteit verbetert en dat je de veiligheid handhaaft en liefst verbetert! Wij zoeken iemand met discipline, iemand die zelfstandig kan werken en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Ben jij dit?

Wat doe je op een dag?

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor een groot deel van de operatie van UPS Utrecht. Je draagt zorg voor een juiste manning en haalt daarmee de optimale productiviteit. Je zorgt ervoor dat je een winning team

hebt, waar je goed mee blijft presteren;

  • Houdt nauw contact met jouw team, collega team leaders en het management;
  • Je zorgt ervoor dat alle pakketten goed gesorteerd worden en het gebouw weer netjes verlaten;
  • Bij UPS vinden we veiligheid zeer belangrijk, je zorgt dus dat jouw team de veilige werkmethoden op de juiste manier toepast.
  • Je voert structurele beoordelingen en zorgt dat jouw team zich blijft ontwikkelen;
  • Je zorgt dat werknemers die ziek zijn de juiste verzuimbegeleiding krijgen.

Wat moet je kunnen?

We zoeken een serieuze collega met discipline, die teert op regels en procedures en dit ook zo aan de groep kan overbrengen;

  • Ervaring in de logistiek en als leidinggevende is een groot voordeel;
  • Time is money, dus je moet goed kunnen organiseren en plannen. Elk uur dat je kunt besparen door een verbetering in de productiviteit is er een!
  • Je moet zeker flexibel zijn. Soms moet je wat eerder beginnen, vaak moet je wat langer blijven. Het is en blijft nu eenmaal logistiek!

Wat krijg je van ons?

- Een salaris tussen €2472,71 en €3384,05 bruto per maand naar gelang ervaringsjaren

- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 27,5 verlofdagen op basis van een fulltime functie, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en kortingen op sportschoolabonnement.

- Toonaangevende training om voort te bouwen op jouw talenten.

- Volop doorgroeimogelijkheden dankzij ons ‘Promotion from Within - beleid’

Hoe we werven

UPS streeft naar een beleid van eerlijke behandeling van individuen en werving, selectie, training, promotie en compensatie op basis van verdiensten, ervaring en andere werkgerelateerde criteria. We discrimineren geen enkele sollicitant op basis van leeftijd, ras, religie, geslacht, handicap, seksuele geaardheid of genderidentiteit.

Een beetje over een groot bedrijf

UPS, opgericht in 1907 als een koeriersbedrijf in de Verenigde Staten, is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf door zich duidelijk te concentreren op het doel om handel over de hele wereld mogelijk te maken. Vandaag de dag is UPS een wereldwijd bedrijf met een van de meest erkende en wonderbaarlijke merken ter wereld. We zijn 's werelds grootste pakketbezorgbedrijf en een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten. Elke dag beheren we de stroom van goederen, fondsen en informatie in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd.


Werknemerstype:

Vast


UPS zet zich in om een werkplek te bieden die vrij is van discriminatie, intimidatie en vergelding.

Solliciteer

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Vergelijkbare functies

Al onze beschikbare vacatures bekijken

Functies op de kaart

Ontdek waar Future You heen gaat.

Meer informatie

Ontvang Job Alerts

Kom nog een stap dichter bij Future You.

Please enable JavaScript in your browser to sign up for Email Alerts with UPS.

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.