Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Future You komt waar jij wilt zijn.

Logistiek medewerker

Primary Locatie: Roermond, Limburg - NL Other Locaties: Netherlands Job ID 068732 Postcode 6045 GX

Logistiek Medewerker

Roermond

Zin om je handen uit de mouwen te steken bij een van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? UPS bezorgt pakketten en diensten overal ter wereld. Zo zorgen we ook voor de dagelijkse operatie voor klanten uit de gezondheidssector. Dit doen we vanuit onze Healthcare Hub in Roermond. Heb jij zin in een logistieke uitdaging en wil je impact maken met je werk? Word dan logistiek medewerker bij UPS Healthcare

Dit ga je doen

Als logistiek medewerker Healthcare ben je verantwoordelijk voor het lossen, sorteren en laden van pakketten binnen de gezondheidssector. Je sorteert pakketten in het warenhuis met een heftruck. Dit doe je op een veilige en verantwoorde manier waarbij je goed de tijd in de gaten houdt, maar ook de kwaliteit van je werk. Daarnaast meld je verzendingen aan bij vervoerders. Je werkt hard en hebt het vaak druk, maar aan het einde van elke werkdag kun je trots zijn op jezelf.

En dit pakket krijg je van ons

  • Een salaris tussen € 10.34 - 13.88 bruto per uur. Afhankelijk van ervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27,5 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bedrijfspensioenregeling, collectieve zorgverzekering, telefoon/laptop (indien nodig), fietsplan en korting op je sportschoolabonnement.
  • Professionele trainingen die je helpen nóg beter te worden in je vak.
  • Goede doorgroeimogelijkheden. Dankzij onze ‘promote-from-within’-cultuur vind je altijd nieuwe, uitdagende kansen op verschillende functieniveaus.

Dit breng je mee

  • Je hebt een vriendelijke en open houding en bent een echte teamspeler.
  • Je hebt een heftruck/EPT certificaat of bereid deze te behalen.
  • Je bent flexibel; af en toe overwerken om deadlines te halen is voor jou geen probleem.
  • Je houdt van aanpakken, kunt instructies volgen en krappe deadlines halen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft goed Nederlands én basis Engels.

Over UPS
Natuurlijk heb je onze bruine bestelbussen weleens zien rijden, maar wist je ook dat UPS is opgericht in 1907 door een ondernemende Amerikaanse tiener? Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf, een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten en actief in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. Dit maakt ons niet alleen de oudste, maar ook de grootste koeriersdienst ter wereld!

Bij UPS behandelen we mensen eerlijk. We werven, selecteren, trainen, promoveren en compenseren op basis van verdienste, ervaring en andere werkgerelateerde criteria. We discrimineren niet op basis van leeftijd, ras, religie, (psychologisch) geslacht, handicap of seksuele geaardheid.

Pak jij deze uitdaging aan? Solliciteer nu als logistiek medewerker bij UPS!

Solliciteer

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Vergelijkbare functies

Al onze beschikbare vacatures bekijken

Functies op de kaart

Ontdek waar Future You heen gaat.

Meer informatie

Ontvang Job Alerts

Kom nog een stap dichter bij Future You.

Please enable JavaScript in your browser to sign up for Email Alerts with UPS.

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.