Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Future You komt waar jij wilt zijn.

Feeder Driver

Primary Locatie: HOOFDDORP, Nederland Job ID R22008656

Ontdek je volgende kans bij een Fortune Global 500-organisatie. Stel je innovatieve mogelijkheden voor, ervaar onze belonende cultuur en werk met getalenteerde teams die je helpen elke dag beter te worden. We weten wat er nodig is om UPS een succesvolle toekomst te bieden: mensen met een unieke combinatie van vaardigheid en passie. Als je de kwaliteiten en drive hebt om jezelf of teams te leiden, staan er rollen klaar om je vaardigheden te cultiveren en je naar het volgende niveau te brengen.

Functieomschrijving:

Als je echt deel wilt uitmaken van het grotere geheel van UPS, dan is dit de job voor jou! Je rijdt zowel nationaal als internationaal, naar bijvoorbeeld onze HUB in Keulen of bijvoorbeeld naar Herne. Maar let op; deze job is niet voor iedereen weggelegd. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van een groot rijbewijs (B-C-E) en Code 95, nachtritten maken en zelfs in de weekenden werken. Uiteraard staan hier leuke vergoedingen tegenover!

Wat doe je op een dag?

 • Jouw werkdag begint pas als gemiddeld Nederland de pannetjes van het vuur haalt. Je zult namelijk vooral in de avond, nacht en ochtend rijden;

 • Het kan zijn dat je met een volle vrachtwagen van Center naar Center rijdt of de grens over gaat met bijvoorbeeld pakketten voor de Chinese president of dat Amerikaanse supermodel;

 • Deze job is, net als bij Package Drivers, meer dan achter het stuur zitten. Je doet ook een pre- en posttrip, schakelt veel met collega’s, weet de 5 en de 10, zet service op nummer 1 en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

 • Een stuk administratie is ook onderdeel van deze baan. Dit hoort er nu eenmaal bij.

Wat moet je kunnen?

 • Het staat of valt met je rijbewijzen. B-C-E en code 95 zijn verplicht voor deze job;

 • Slapen doe je overdag wel, je werkt in de nacht en vindt dat heerlijk. Daglicht is voor planten;

 • Discipline en respect heb jij hoog in het vaandel. Ieder pakket is jouw kindje en je draagt zorg voor een veilig transport van A naar B;

 • Je bent gemotiveerd en draagt bij aan een goede teamspirit;

 • UPS is en blijft een logistiek bedrijf. Je bent flexibel en schrikt niet van een gewijzigd werkrooster.

En dit pakket krijg je van ons

 • Een goed startsalaris tussen de € 2200 en € 2800 per maand, afhankelijk van ervaring;

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 27,5. verlofdagen op basis van een fulltime functie, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding,bedrijfspensioenregeling, collectieve zorgverzekering, telefoon/laptop (indien nodig), fietsregeling en kortingen op je sportschoolabonnement.

 • Een vast rooster met gegarandeerde uren. Aanvangstijd is tussen 17.00 en 18.00 uur tot 0.00 / 01.00 uur. Zaterdagtoeslag is van toepassing;

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bedrijfspensioenregeling, collectieve zorgverzekering, en korting op je sportschoolabonnement;

 • Professionele trainingen die je helpen nóg beter te worden in je vak;

 • Goede doorgroeimogelijkheden. Dankzij onze ‘promote-from-within’-cultuur vind je altijd nieuwe, uitdagende kansen op verschillende functieniveaus.

Over UPS
Natuurlijk heb je onze bruine bestelbussen weleens zien rijden, maar wist je ook dat UPS een toonaangevende leverancier is van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten (UPS Supply Chain Solutions)? Sinds de oprichting in 1907 zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf en actief in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. Wat dit voor jou betekent? Mogelijkheden waarvan je nooit had durven dromen.

Bij UPS behandelen we mensen eerlijk. We werven, selecteren, trainen, promoveren en compenseren op basis van verdienste, ervaring en andere werk gerelateerde criteria. We discrimineren niet op basis van leeftijd, ras, religie, (psychologisch) geslacht, handicap of seksuele geaardheid.


Werknemerstype:

Vast


UPS zet zich in om een werkplek te bieden die vrij is van discriminatie, intimidatie en vergelding.

Solliciteer

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Vergelijkbare functies

Al onze beschikbare vacatures bekijken

Functies op de kaart

Ontdek waar Future You heen gaat.

Meer informatie

Ontvang Job Alerts

Kom nog een stap dichter bij Future You.

Please enable JavaScript in your browser to sign up for Email Alerts with UPS.

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.