Skip to main content

This site functions best with JavaScript. Please enable JavaScript in your browser to experience all that this site has to offer.

Future You komt waar jij wilt zijn.

Douane declarant administratie

Primary Locatie: EINDHOVEN, Nederland Job ID R22009389

Ontdek je volgende kans bij een Fortune Global 500-organisatie. Stel je innovatieve mogelijkheden voor, ervaar onze belonende cultuur en werk met getalenteerde teams die je helpen elke dag beter te worden. We weten wat er nodig is om UPS een succesvolle toekomst te bieden: mensen met een unieke combinatie van vaardigheid en passie. Als je de kwaliteiten en drive hebt om jezelf of teams te leiden, staan er rollen klaar om je vaardigheden te cultiveren en je naar het volgende niveau te brengen.

Functieomschrijving:

Eindhoven

Ben jij een enthousiaste declarant of douane medewerker met al wat werkervaring? En wil je werken voor een grote logistieke speler in een internationale omgeving? Als declarant bij UPS ben je een belangrijke schakel in het proces van de douane afdeling.

Dit ga je doen

Als douane declarant administratie heb je een breed takenpakket. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het administratieve proces zo soepel mogelijk verloopt.  Je dubbelcheckt bijvoorbeeld de kredietstatus van onze klanten, en verzorgt ook de inklaring van hun zendingen bij de douane. Je geeft updates over eventuele vertragingen en handelt verzoeken af voor de terugbetaling of kwijtschelding van invoer- en uitvoerrechten. Ontbreken er documenten of zijn ze niet goed aangeleverd? Dan ga je er direct achteraan. Dagelijks heb je veel contact met klanten, maar ook met UPS-collega’s van verschillende afdelingen om hun douanevragen te beantwoorden. Daarnaast zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de Nederlandse en EU-wetgeving.

Dit breng je mee

 • Een mbo-diploma en eventueel een diploma of certificaat als declarant/customs consultant.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring.
 • Goede kennis van het Microsoft Office-pakket, met name Word, Outlook en Excel.
 • Een analytisch, resultaatgedreven en probleemoplossend karakter.
 • Het vermogen om met strakke deadlines en in een team te werken.
 • Een flexibele houding wat betreft je werktijden; je vindt het niet erg om in shifts of weekenden te werken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

En dit pakket krijg je van ons

 • Een goed startsalaris, afhankelijk van je werkervaring tussen €2213,91 - €3812,28 bruto per maand.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vakantiedagen (en elke vijf jaar die je bij UPS werkt krijg je er eentje bij), 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bedrijfspensioenregeling, collectieve zorgverzekering, telefoon/laptop (indien nodig) en een persoonlijk keuzebudget waarmee je een deel van jouw secundaire voorwaarden zelf bepaald.
 • Professionele trainingen die je helpen nóg beter te worden in je vak.
 • Goede doorgroeimogelijkheden. Dankzij onze ‘promote-from-within’-cultuur vind je altijd nieuwe, uitdagende kansen op verschillende functieniveaus.

Over UPS
Natuurlijk heb je onze bruine bestelbussen weleens zien rijden, maar wist je ook dat UPS een toonaangevende leverancier is van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten (UPS Supply Chain Solutions)? Sinds de oprichting in 1907 zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf en actief in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. Wat dit voor jou betekent? Mogelijkheden waarvan je nooit had durven dromen. Ontdek hoe Future You zich bij UPS kan ontwikkelen!

Bij UPS behandelen we mensen eerlijk. We werven, selecteren, trainen, promoveren en compenseren op basis van verdienste, ervaring en andere werkgerelateerde criteria. We discrimineren niet op basis van leeftijd, afkomst, religie, (psychologisch) geslacht, beperking of seksuele oriëntatie.

Pak jij deze uitdaging aan? Solliciteer nu als douane declarant administratie bij UPS


Werknemerstype:

Vast


UPS zet zich in om een werkplek te bieden die vrij is van discriminatie, intimidatie en vergelding.

Solliciteer

Je hebt nog geen vacatures bekeken.

Vergelijkbare functies

Al onze beschikbare vacatures bekijken

Functies op de kaart

Ontdek waar Future You heen gaat.

Meer informatie

Ontvang Job Alerts

Kom nog een stap dichter bij Future You.

Please enable JavaScript in your browser to sign up for Email Alerts with UPS.

Religious Accommodation Questions

If you still have questions after reviewing the FAQ’s, please contact us at hrcompliance@ups.com.